contact

acest site este un proiect @multimediamarketing2008

pentru a ne contacta va rugam deocamdata sa postati intrebari pe site. In viitor va fi disponibila o adresa de email pentru a ne adresa intrebari.

Reclame

Responses

 1. LA CAT TIMP DE LA ANGAJARE AI DREPTUL LA CONCEDIU

 2. Am o problema… cu plata concediului de odihna,lucrez din 03.09.2007 pe post de operator PCpe contract am doar 600 bineinteles ca suma este de 2ori mai mare…si seful meu ne plateste pe concediu in functie de starea lui de spirit…din pacat la mine nu a fost prea fericit si mi-a dat pt 3saptamani-300de ron.Noi nu avem state de plata si in mod normal banii se primesc in mana fara a semna ceva pt ei….sincer nu intotdeauna am primit toti banii datorati si acum nici concediu zic eu nu e bine platit….demisia deja am pus-o asa ca in cazul in care nu recuperez banii respectivi ce pot face ………..HELP!!!(e primul meu job)

 3. Lucrez la o firma cu capital privat .
  Daca sunt angajat din 20- X- 2010 , am dreptu , la cate zile de concediu pe 2010 plus 21 zile lucratoare pe 2011 . Din care am efectuat pana acuma de 10 zile lucratoare din CO de la angajare . Mentzionez ca nu am nici o cunostinta de planificare a concediilor pentru anul 2011 – 2012 .
  Cine are obligatzia de atzi aduce la cunostintza aceste informatzi ?
  De sorbatori se opreste productzia si cei care mai avem CO ne obliga sa luam 6 zile de CO , iar cei care nu au acest drept ii cheama la intretzinere si curatzenie in perioada respectiva . Suntem obligatzi sa luam cele 6 zile de CO sau nu ?
  Multzumesc


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: